Algemene Informatie

Wat is jullie levertijd?

Onze levertijd is gemiddeld 7 tot 10 dagen, mocht je een spoedbestelling hebben neem dan contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Zijn de prijzen inclusief btw?

Alle prijzen op de website zijn inclusief btw

Kan ik de stickers op een flesje met water of olie plakken?

Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en plakkracht, spatwater en olie dicht, dus dat is geen probleem. Zolang de sticker maar op een droge ondergrond geplakt word.

Hoe moet ik de stickers plakken? En plakken jullie ook op locatie?

Advies voor plakken kan altijd gevraagd worden, het uiteindelijke plakken is altijd op eigen risico. Op onze home pagina vind je handleidingen voor het plakken van stickers op verschillende ondergronden.

Voor een duidelijke uitleg kan je ook youtube raadplegen, hier staan filmpjes van hoe je grotere stickers het beste kan plakken. Bij twijfel over een bepaalde ondergrond, neem contact met ons op, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Wij plakken zelf niet op locatie, maar werken wel met een extern bedrijf die dat kan.

Verschilt de prijs als ik zwart/wit of met kleur print?

Alle prijzen gelden voor zowel zwart/wit als multicolor prints. Dus dat maakt qua prijs geen verschil.

Hoe moet ik snijlijnen of informatie zoals mijn website toevoegen bij mijn logo?

Heb je geen verstand van het plaatsen van snijlijnen of grafische programma’s? Dat is geen probleem, wij plaatsen kosteloos de snijlijnen en kunnen helpen bij het aanpassen van je bestanden naar wens. Het toevoegen of verwijderen van informatie kost afhankelijk van de moeilijk 5 tot 10 euro extra. Dit gaat puur om simpele toevoegingen. Bij twijfel, neem contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland 5.95 euro / verzendkosten naar Belgie 9.75 euro, altijd met track en trace

Waarom zijn de verzendkosten van een brievenbuspakket toch 5.95?

Bij producten die door de brievenbus passen ( zoals de kleinere stickers) geldt nog steeds hetzelfde bovengenoemde verzendtarief. Het verschil in prijs is al in mindering gebracht bij de kosten van het product zelf. Je bent dus niet duurder uit.

+31 85 060 1009
chat nu