CONTACT

VEELGESTELDE VRAGEN

Is het retoursrecht van toepassing op de producten?

Nee, alle producten worden op maat gemaakt en zijn daardoor niet te retourneren. De ontwerpen die op maat gemaakt worden, worden pas gedrukt na akkoord van de klant. Na dit akkoord zijn de producten niet meer te retourneren of aan te passen. Let daarom altijd goed op als je het product hebt goed gekeurd.

Waar kan ik terecht met mijn klachten?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar mail@signyourdesign.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wat is jullie levertijd?

Onze levertijd is gemiddeld 7 tot 10 dagen, mocht je een spoedbestelling hebben neem dan contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle prijzen op de website zijn exclusief btw.

Kan ik de stickers op een flesje met water of olie plakken?

Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en plakkracht, spatwater en olie dicht, dus dat is geen probleem. Zolang de sticker maar op een droge ondergrond geplakt word.

Hoe moet ik de sticker plakken? En plakken jullie ook op locatie?

Advies voor plakken kan altijd gevraagd worden, het uiteindelijke plakken is altijd op eigen risico. Voor duidelijk beeld kan ook youtube raadplegen, hier staan filmpjes van hoe je grotere stickers het beste kan plakken. Bij twijfel over een bepaalde ondergrond, neem contact met ons op, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Wij plakken zelf niet op locatie, maar werken wel met een extern bedrijf die dat kan.

Verschilt de prijs als ik zwart/wit of met kleur print?

Alle prijzen gelden voor zowel zwart/wit als multicolor prints Dus dat maakt qua prijs geen verschil.

Hoe moet ik snijlijnen of informatie zoals mijn website toevoegen bij mijn logo?

Heb je geen verstand van het plaatsen van snijlijnen of grafische programma’s? Dat is geen probleem, wij plaatsen kosteloos de snijlijnen en kunnen helpen bij het aanpassen van je bestanden naar wens. Het toevoegen of verwijderen van informatie kost afhankelijk van de moeilijk 5 tot 10 euro extra. Dit gaat puur om simpele toevoegingen. Bij twijfel, neem contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

Verzendkosten binnen Nederland €5.95  / verzendkosten naar Belgie €9.75 , altijd met track en trace

Waarom zijn de verzendkosten van een brievenbuspakket toch 5,95?

Bij producten die door de brievenbus passen ( zoals de kleinere stickers) geldt nog steeds hetzelfde bovengenoemde verzendtarief. Het verschil in prijs is al in mindering gebracht bij de kosten van het product zelf. Je bent dus niet duurder uit.

STUUR ONS EEN EMAIL

Sign Your Design

KVK: 73495891

BTW-ID NL002048634B30

Adres:
De Heuvel 29|
3171EK
Poortugaal
(geen bezoekadres)

 

+31850601009

+31850601009

0
    0
    Winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de shop