Groeps aanbieding

Groeps aanbieding

HET ACTIE TARIEF BIJ EEN VOLLE LIJST IS SLECHTS 14 EURO PER SET!

(IPV 24 EURO)

Dit is exclusief 5.95 verzendkosten. Kan je niet wachten? Bestel ze dan gelijk bij het kopje ‘kleine stickers’.

Heb je geen haast met jou kleinere logostickers? Schrijf je dan in op onze wachtlijst. Zodra er 10 mensen op de lijst staan nemen we contact met je op en worden de logostickers in 1x voor alle deelnemende personen gemaakt. Zo besparen we kosten en kunnen de stickers tegen een voordelig tarief gemaakt worden. Kijk voor de aantallen en product informatie bij de kleinere logostickers.

Bij het aanmelden kan je een indicatie geven hoeveel sets en welke maat je wilt bestellen. Dit is niet bindend, als de aanbieding start mag je deze nog naar wens aanpassen. LET OP bij het starten van de aanbieding moet je minimaal 1 set bestellen.

Voorwaarden:

  • meld je alleen aan als je ze daadwerkelijk gaat bestellen als de lijst vol is
  • mocht het te lang duren en je hebt geen interesse meer, meld je dan ook af
  • nadat de lijst vol is, nemen we contact met je op en heb je 3 dagen de tijd om je bestelling definitief te bevestigen. Tijdens die  3 dagen is de aanbieiding ook open voor iedereen en kan er via de site voor het actie tarief besteld worden (alleen voor die 3 dagen)
  • Geef actieve contactinformatie op waar je zeker te bereiken bent, mocht je last hebben van een spam map in je mail, dan ook graag een telefoonnummer.
  • Er is geen tijd verbonden aan deze lijst, hij kan vol zijn binnen een week, maar ook binnen 3 maanden. Hier is geen zicht op.

inschrijven op wachtlijst

benefits

Onze voordelen

Wij willen alle ondernemers helpen aan promotiemateriaal, groot en klein. Heb je nog vragen of zoek je iets specifieks? Laat het ons weten en we gaan samen aan de slag!

01. Bestand opmaak

Hulp en advies bij het opmaken van bestanden

02. Ontwerp realiseren

De mogelijkheid om het ontwerp door ons te laten maken of aanpassen

03. Begeleiding

Begeleiding van idee tot eindresultaat

04. Contact mogelijkheden

Contact via mail/Messenger/telefoon/whatsapp

05. Prijs conditie

Alle prijzen inclusief btw

+31 85 060 1009
Sign Your Design