HANDLEIDING MUURSTICKERS

Voor deze instructie wordt gebruik gemaakt van stickers met illustraties van www.lieverdeliefste.nl. Ga naar hun website voor meer informatie over verkoop en andere illustraties.

Let op: Het juist plakken en verwijderen van de stickers is altijd op eigen risico. Wij geven hier tips en voorbeelden om mee aan de slag te gaan. Wij zijn niet aansprakelijk voor verkeerd plakken, luchtbellen of beschadiging van de stickers die ontstaan zijn tijdens het plak proces. De stickers plakken maar 1 keer en kunnen (bijna) niet gecorrigeerd worden nadat ze het oppervlakte hebben geraakt. Neem dus de tijd en plak als mogelijk met twee personen.

STAP 1

Bepaal de plaatsing van je sticker, dit kan je doen door ze vast te plakken met afplaktape. Kijk of de oppervlakte waar je op wil gaan plakken glad en schoon is. Gebruik eventueel een waterpas om zeker te zijn van de plaatsing.

STAP 2

Als de plaatsing goed is ga je bepalen welke richting je de sticker op wilt plakken. Van boven naar beneden of van links naar rechts. In het voorbeeld werken we van boven naar beneden. Pel de sticker los van de achterkant van de sticker. Let hierbij op dat de plakzijde van de sticker niet tegen
elkaar aankomt. Vouw vervolgens voorzichtig de achterzijde van de sticker dubbel richting de wand. Als je met twee personen bent kan je het afgepelde stuk van de achterzijde ook wegknippen.

 

STAP 3

Plak vervolgens het bovenste stuk van de sticker tegen de oppervlakte aan. Begin bij het bovenste punt en wrijf vervolgens steeds een klein stukje verder naar beneden. Neem hier de tijd voor! Wrijf gelijkmatig over de hele lengte van de sticker en steeds iets verder naar beneden toe

 

STAP 4

Blijf langzaam en gecontroleerd dezelfde richting op wrijven met je spatel terwijl je de achterzijde van de sticker steeds verder naar beneden trekt.
Elke keer een klein stukje verder tot de gehele sticker op de wand geplaatst is.

 

STAP 5

Wrijf de sticker goed aan als deze in zijn geheel op de muur staat en herhaal bovenstaande stappen voor de eventuele volgende sticker(s). Verwijder de stickers door een hoekje los te pulken en deze voorzichtig weg te trekken. De sticker kan hierbij scheuren en kan na verwijderen niet nogmaals geplakt worden.
0
    0
    Winkelmandje
    Jouw mandje is leegTerug naar de shop