Allereerst de eigenaresse is super lief!! Dat sprak mij aan en hierdoor ben ik bij haar gaan bestellen. Ze levert top kwaliteit, denkt met je mee. En zelfs met een laag budget kun je bij haar terecht! Ze heeft mijn visitekaartjes voor me ontworpen, mijn product stickers en stickers voor verzending etc.!! Daarnaast heeft ze ook super leuke acties!! Absolute aanrader, ik wil niemand anders meer voor mijn bedrijf!! 💯
Faroxi Cosmetics
Faroxi Cosmetics
18:48 10 Mar 20
Goede service, er wordt met je mee gedacht en alles kan!! Een echte aanrader!!
S Peters
S Peters
05:46 11 Mar 20
Ik heb bij Sign Your Design logostickers besteld en ze zijn erg mooi geworden. Goede kwaliteit, ben er heel blij mee.
Business Moms
Business Moms
15:54 06 Feb 20
Wat heb ik al veel besteld voor mijn onderneming, By Nici. Logostickers voor op zendingen, grote logostickers voor mijn cadeautasjes, sluitstickers met logo en recent ook een raamsticker voor mijn auto. Er wordt meegedacht, er is snelle service en alles tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Dit is mijn vaste adres!
By Nici Visagie
By Nici Visagie
13:27 08 Feb 20
Denkt goed mee en maakt flyers geheel op maat. Snelle en goede service.
Regina Mulderij
Regina Mulderij
08:30 09 Mar 20
Geweldige en snelle service ! En geweldige kwaliteit, ik gebruik mijn stickers dagelijks op mijn pakketten en krijg er ook veel leuke reacties op ?
malinda steynis
malinda steynis
18:05 06 Feb 20
Zeer professioneel en snelle service! Ze denkt ook met je mee. Pakket heeft een leuke personal touch! Zeker een aanrader
Swet InTheCity
Swet InTheCity
10:05 30 May 20
Super service, zeer goede kwaliteit en zeer vriendelijk geholpen.
Tanja Lammerse
Tanja Lammerse
19:05 10 Mar 20
Ik heb er voor het eerst mijn stickers met logo besteld. Wat een topservice! Snelle levering, makkelijk te bestellen en superlieve eigenaresse. Ben er heel blij mee.
Joyce Verwijmeren
Joyce Verwijmeren
13:27 08 Aug 20
Ik zocht stickers om mijn enveloppen te personaliseren. En na een kleine tip ben ik hier beland. Snelle levering en makkelijk te bestellen via de site. Ook snel antwoord via een privé berichtje en snel geholpen. Helemaal blij!
Abby Woolthuis
Abby Woolthuis
15:38 11 Aug 20
Schrijf een review