Adres: De Heuvel 29
3171EK Poortugaal
(geen bezoekadres) 

KVK: 73495891
BTW: NL002048634B30

Contact

Veelgestelde vragen

Nee, alle producten worden op maat gemaakt en zijn daardoor niet te retourneren. De ontwerpen die op maat gemaakt worden, worden pas gedrukt na akkoord van de klant. Na dit akkoord zijn de producten niet meer te retourneren of aan te passen. Let daarom altijd goed op als je het product hebt goedgekeurd.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar mail@signyourdesign.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Onze levertijd van gedrukt promotiemateriaal is gemiddeld 7 tot 10 dagen, mocht je een spoedbestelling hebben neem dan contact op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Ontwerpen voor nieuwe producten ontvang je binnen 7 dagen, daarna kan je altijd zelf aanpassingen aangeven en heb je onbeperkte revisie rondes. 

Alle prijzen op de website zijn exclusief btw.

In principe blijven alle originele drukbestanden in beheer van sign your design. Je ontvangt wel altijd een digitale proefdruk voordat er iets gedrukt word, deze mag je ook gebruiken voor je social media of website. De ontwerpen zijn uiteraard altijd bij te bestellen en eventuele aanpassingen kunnen kosteloos in overleg gedaan worden. 

Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en plakkracht, spatwater en olie dicht, dus dat is geen probleem. Zolang de sticker maar op een droge ondergrond geplakt word.

Advies voor plakken kan altijd gevraagd worden, het uiteindelijke plakken is altijd op eigen risico. Voor duidelijk beeld kan ook youtube raadplegen, hier staan filmpjes van hoe je grotere stickers het beste kan plakken. Bij twijfel over een bepaalde ondergrond, neem contact met ons op, dan kijken wij naar de mogelijkheden. Wij plakken zelf niet op locatie, maar werken wel met een extern bedrijf die dat kan.

Alle prijzen gelden voor zowel zwart/wit als multicolor prints Dus dat maakt qua prijs geen verschil.

Heb je geen verstand van het plaatsen van snijlijnen of grafische programma’s? Dat is geen probleem, wij plaatsen kosteloos de snijlijnen en kunnen helpen bij het aanpassen van je bestanden naar wens. Jij hoeft je eigen gemaakte ontwerpen dus niet drukklaar te maken, dat doen wij. Als er problemen zijn met de kwaliteit of twijfels over het eindresultaat nemen we altijd contact op.

Verzendkosten binnen Nederland €5.95  / verzendkosten naar Belgie €9.75 , altijd met track en trace.

Bij producten die door de brievenbus passen ( zoals de kleinere stickers) geldt nog steeds hetzelfde bovengenoemde verzendtarief. Het verschil in prijs is al in mindering gebracht bij de kosten van het product zelf. Je bent dus niet duurder uit.

DEEL JOUW WINKELWAGEN!
×