Op maat gemaakt design dat bij jou past.

Design en drukwerk op één plek.

Hoge kwaliteit en service voor iedere ondernemer.

OVER MIJ & PORTFOLIO

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij en Sign Your Design. Zelf ben ik met een hele andere webshop begonnen toen ik mijn reis als ondernemer begon. Als startende ondernemer kom je dan ineens terecht in de wonderen wereld van mede ondernemers, het opzetten van een bedrijf en alles wat erbij komt kijken. Het viel mij op dat veel van deze collega’s moeite hebben met het maken en ontwerpen van goed promotiemateriaal. Er is zoveel aanbod en vaak moet je zelf beschikken over technische vaardigheden en creativiteit om de ontwerpen te maken. 

Doordat dit bij veel startende ondernemers niet goed ging en resulteerde in ietwat knullig en niet origineel drukwerk, ben ik mij daarin gaan specialiseren. Het is niet eerlijk dat professioneel promotiemateriaal alleen is weggelegd voor grotere bedrijven of starters met een groot budget die een grafisch ontwerper kunnen inhuren. Sign Your Design is jouw opstap naar een mooie, professionele basis om jouw bedrijf op de kaart te gaan zetten. 

Ben jij zelf creatief en heb jij je ontwerpen al klaar? Bestel dan zelf via de website. Bestanden worden altijd gratis gecontroleerd en aangepast naar het juiste drukformaat. Snijlijnen voor bijvoorbeeld de stickers worden ook gratis geplaatst. Bij twijfel over de uitvoering of kwaliteit wordt altijd contact opgenomen. Jij hoeft dus geen kennis te hebben van technische specificaties en alleen maar te wachten tot jouw product thuis wordt bezorgd. Uiteraard op hoge kwaliteit en met veel liefde gemaakt.

Wil jij helemaal ontzorgt worden en advies bij alles wat er bij jouw promotiemateriaal komt kijken? Kies dan voor het No Stress Business Pakkage.  Samen kijken wij dan wat er bij je past en waar je voor staat. Jij hoeft niets anders te doen dan lekker te kletsen, controleren en goedkeuren. Ik zorg ervoor dat jouw basis in orde komt en vertaald wordt naar je drukwerk. Jouw promotiemateriaal gaat zorgen voor herkenning en als het goed wordt ingezet vormt het een band tussen jou en je klanten. Het is dus veel meer dan alleen drukwerk, het is een onmisbaar stukje in de basis van jouw onderneming. Je kan zelf bepalen of je hiermee klein wilt beginnen en later wilt uitbreiden of juist een compleet pakket wilt aanschaffen.  

Ieder ontwerp wat door mij wordt gemaakt  is uniek, er wordt dus geen gebruik gemaakt van standaard templates. Ik hou de stijl aan die past bij jou en je bedrijf. Het is immers de bedoeling dat jij eruit gaat springen en herkenbaar wordt voor je klanten. Hieronder vind je een voorbeeld van een aantal sets die door mij ontworpen zijn. Daarnaast zijn alle ontwerpen die je op de website ziet staan bij de producten ook door mij gemaakt. Het ontwerp kan dus alle kanten op gaan en er is altijd een ontwerp die bij jou past.