5 voordelen van een rollup banner

Waarom ieder bedrijf een rollup banner moet hebben

Een rollup banner is een effectief product om je bedrijf te promoten. Wanneer je er een gebruikt tijdens een evenement kunnen de bezoekers er eigenlijk niet omheen. Ze vallen namelijk enorm op en stralen direct professionaliteit uit. Benieuwd wat de voordelen van rollup banners zijn? Je leest er meer over in deze blog. 

Wat is een rollup banner?

Een rollup banner is een verticale poster die op een soort oprolmechanisme zit. Wanneer je gebruik maakt van deze flexibele marketingtool rolt de banner soepel in een soort cassette. Ze zijn perfect voor beurzen, congressen, markten en andere evenementen, maar ook worden ze vaak gebruik in klaslokalen en winkels. Door de belangrijkste informatie erop te plaatsen maak je op een kostenefficiënte manier reclame voor je onderneming. Heb je nog geen rollup banner voor jouw bedrijf? Een banner bestellen doe je hier.

De voordelen van rollup banners

Een rollup banner biedt ontzettend veel voordelen. Laat je er een maken voor jouw bedrijf? Dan neem je deze gemakkelijk mee van A naar B. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen die komen kijken bij het gebruiken van een rollup banner. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje. 

1: rollup banners zijn fantastisch voor je naamsbekendheid
Wil jij op een simpele, efficiënte én goedkope manier reclame maken voor jouw onderneming? Dan is een rollup banner plaatsen op een strategische plek een heel goed idee. Ga je regelmatig naar beurzen, events of sta je bijvoorbeeld op de markt? Of heb je een eigen winkel en wil je dat deze van veraf al opvalt? Plaats een rollup banner met daarop je logo, een opvallende afbeelding of een sprekende tekst. Jouw bedrijfsnaam valt enorm op bij de voorbijgangers, waardoor ze je niet snel vergeten.

2: een rollup banner is eenvoudig te installeren
Een rollup banner is door het compacte formaat eenvoudig mee te nemen en op te bergen in de meegeleverde draagtas, maar ook is hij heel makkelijk te installeren. Je zet hem binnen enkele seconden neer en je pakt hem ook zo weer in. Ook handig als je wilt wisselen tussen meerdere versies.

3: een banner laten maken? Dan straal jij professionaliteit uit!
Wanneer jij als bedrijf gebruik maakt van rollup banners, straal je professionaliteit uit. Vooral als de banner perfect aansluit op jouw huisstijl kom je geloofwaardig en betrouwbaar over. Je laat zien dat je je bedrijf serieus neemt en hier graag in investeert. Dit maakt dat anderen ook sneller investeren in jouw bedrijf.

4: ze zijn kostenefficiënt
Rollup banners bieden een uitkomst voor eenmanszaken, startups en bedrijven met weinig financiële mogelijkheden. Om er een aan te schaffen heb je namelijk geen groot budget nodig. Je geeft eenmalig een laag bedrag uit (bij Sign your Design heb je er al een vanaf €110!) en je hebt er jarenlang plezier van.

5: banners hebben een lange levensduur
Wil je je bedrijf promoten, dan kan dat met veel verschillende promotiematerialen. Een rollup banner zorgt voor jarenlang promotieplezier doordat ze een enorm lange levensduur hebben. Je zet hem eenvoudig neer op verschillende beurzen, events en hij kan jarenlang voor of in je winkel staan. Dit komt mede door de hoge kwaliteit: het product is namelijk bestand tegen scheuren, krassen en vervaging. Langdurige zichtbaarheid gegarandeerd! 

Banner bestellen bij Sign your Design

Bij Sign your Design kan je eenvoudig een banner bestellen. Heb je eerder een design pakket bij ons afgenomen en zijn wij in het bezit van jouw huisstijl? Dan kunnen we een ontwerp voor je maken. Lever je zelf een ontwerp aan, dan is het noodzakelijk dat het ontwerp over een goede kwaliteit beschikt. Upload jouw ontwerp, plaats eventuele opmerkingen en je kan in een mum van tijd de banner bestellen. 

Banner laten maken: 5 handige tips

Wil je zelf een ontwerp aanleveren en een rollup banner bestellen? We geven je hieronder 5 tips. Zorg dat jouw banner écht goed opvalt en naamsbekendheid creëert voor jouw bedrijf!

Tip 1: plaats de belangrijkste informatie bovenaan. 

Tip 2: gebruik indien gewenst een foto, maar wel met een hoge resolutie. 

Tip 3: maak gebruik van de juiste kleuren, passend bij jouw huisstijl.

Tip 4: houd het simpel: daag mensen uit om het gesprek met je aan te gaan voor meer informatie. 

Tip 5: prop niet te veel tekst op één rollup banner. Wil je veel vertellen? Maak dan verschillende rollup banners die je naast elkaar opstelt. Dit ziet er ook nog eens leuk uit. 


Meer weten?

Wil jij meer weten over de voordelen van rollup banners? Of ben je benieuwd hoe een banner bestellen of er een laten maken precies in zijn werk gaat bij Sign your Design? Neem contact met ons op en stel gerust al je vragen. We staan graag voor je klaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ook interessant:

logo3
Logo Ons Geluk
baron2
Branding en logo Baron Academy
logo4
Logo Praktijk Shakti
muursticker6
Wat is een vector bestand?
rollupbanner1
5 voordelen van een rollup banner
DEEL JOUW WINKELWAGEN!
×