Een logo laten ontwerpen 

Een logo laten ontwerpen 

Waarom een logo laten ontwerpen? We zetten alle voordelen op een rijtje! 

Een logo is een ontzettend belangrijk onderdeel van een merk of bedrijf. Het is een visueel symbool (beeldmerk) dat een bedrijf representeert en helpt bij het creëren van herkenbaarheid. ‘Zomaar’ een beeldmerk maken is geen goed idee. Je wilt natuurlijk dat jouw logo professionaliteit uitstraalt, voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt én lang meegaat. In deze blog vertellen we je meer over de voordelen van een bedrijfslogo laten ontwerpen. 

Waarom een logo laten ontwerpen?

Een beeldmerk maken lijkt heel erg simpel. Gewoon een bedrijfsnaam, mooie kleuren en eventueel een illustratie kiezen en klaar is kees. Maar zo simpel is het helaas niet. Wil je een bedrijfslogo dat past bij jouw bedrijf en de doelgroep? Dat duurzaam is en dus jarenlang meegaat? Dan is een logo laten ontwerpen door een professional een goed idee. De kans op succes wordt aanzienlijk vergroot!

Voordelen van een professioneel logo laten ontwerpen

Een professioneel logo laten ontwerpen is een erg goed idee. Een beeldmerk is de basis van jouw huisstijl en merkidentiteit en de basis moet natuurlijk goed zijn. Maar waarom is een logo laten ontwerpen nog meer een goed idee? We zetten de voordelen voor je op een rijtje. 

 1. Een professioneel logo straalt betrouwbaarheid uit
  Wanneer jij een professioneel ontworpen bedrijfslogo gebruikt draagt dat bij aan jouw betrouwbaarheid en professionaliteit. Je laat zien dat je bereid bent om te investeren in je bedrijf en je bedrijfsidentiteit.
 2. Een logo laten maken zorgt voor meer naamsbekendheid
  Een logo laten ontwerpen zorgt ervoor dat je meer naamsbekendheid creëert. Een sterk beeldmerk is direct herkenbaar en potentiële klanten onthouden deze dan ook sneller.
 3. Een krachtig beeldmerk werkt onderscheidend
  Een professioneel logo onderscheidt jouw bedrijf van de rest. Dit verhoogt niet alleen de zichtbaarheid, maar ook wordt jouw merk of bedrijf sneller gewaardeerd.
 4. Een logo laten maken = meer consistentie
  Een professioneel bedrijfslogo zorgt ervoor dat jouw bedrijf zich consistent presenteert. Het beeldmerk komt namelijk overal terug. Online, maar ook offline. Bijvoorbeeld op je website, social media, e-mailhandtekeningen, in nieuwsbrieven, folders, banners, flyers, visitekaartjes, briefpapier, pennen, autostickers, logo stickers en nog veel meer.
 5. Een logo laten maken gebeurt doordacht
  Natuurlijk, iedereen kan zelf een logo maken in bijvoorbeeld een online tool. Maar wanneer je dit ondoordacht doet, heeft het eigenlijk niet veel zin. Een logo laten ontwerpen door een professional gebeurt doordacht, middels een strategie. 

Een logo laten ontwerpen door Sign your Design
Zeg nou zelf, hoe vervelend is het als je zelf een bedrijfslogo ontwerpt en het blijkt dat veel anderen hetzelfde template hebben gebruikt? Of dat jouw eigen logo helemaal niet aan blijkt te sluiten bij jouw doelgroep? Laat een bedrijfslogo ontwerpen en presenteer jouw bedrijf op een leuke én serieuze manier. Wil jij een sterk beeldmerk, maar ook advies over promotiematerialen en een nieuwe huisstijl? We helpen je heel graag. Bekijk de designpakketten en kies het pakket dat het beste bij jouw wensen past. 
Heb je andere vragen? Neem contact met ons op en we staan voor je klaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ook interessant:

logo3
Logo Ons Geluk
baron2
Branding en logo Baron Academy
logo4
Logo Praktijk Shakti
muursticker6
Wat is een vector bestand?
rollupbanner1
5 voordelen van een rollup banner
DEEL JOUW WINKELWAGEN!
×