Laat jouw bedrijf opvallen met autoreclame!

Waarom ieder bedrijf gebruik moet maken van autoreclame

Wil je eenvoudig reclame maken voor jouw bedrijf? Dan is auto reclame één van de meest effectieve methodes. Kijk maar eens rond tijdens het rijden, wandelen of fietsen: hoe vaak kom jij auto’s met reclame tegen? Reclame op een auto is natuurlijk niet alleen te zien tijdens het rijden, maar ook terwijl je in de file staat of wanneer de auto geparkeerd is. Met autoreclame zien veel potentiële klanten het logo en/of de gegevens van jouw bedrijf. 

Wat is autoreclame?


Het woord ‘autoreclame’ zegt eigenlijk al heel veel. Je maakt door middel van autostickers reclame voor jouw bedrijf. Met auto reclame bereik je je doelgroep en dus potentiële klanten. Vooral als je veel onderweg bent! Laat bijvoorbeeld jouw logo afdrukken als autosticker en plaats deze op de achterruit en/of zijkanten van de auto. De weggebruikers nog meer informatie geven? Laat je auto bestickeren met het logo en bedrijfsgegevens zoals de website, je zakelijke telefoonnummer en je social media accounts. In deze blog lees je waarom ieder bedrijf gebruik zou moeten maken van autoreclame. 

Maak eenvoudig kennis met potentiële klanten dankzij autoreclame


Door het gebruik van auto reclame creëer je meer zichtbaarheid en geef je je bedrijf een extra boost. Niet zo gek dat veel ondernemers voor reclame op een auto kiezen: het levert zoveel op! Je hebt een extra groot bereik, je maakt op een laagdrempelige manier kennis met jouw potentiële klanten en je creëert contactmogelijkheden. Plaats jouw logo op je auto en zet hier de website, telefoonnummer en social media kanalen bij. Grote kans dat geïnteresseerden contact met je opnemen! 

Reclame op je auto zorgt voor een professionele uitstraling
Heb jij een nette auto met reclame? Dan is je auto net een visitekaartje voor je bedrijf. Het zorgt voor een professionele uitstraling terwijl je direct laat zien dat je een serieuze onderneming hebt. Potentiële klanten zien meteen dat jij er alles aan doet om met het juiste promotiemateriaal professioneel over te komen. Hiermee win je vertrouwen van je doelgroep. 

Autoreclame zorgt voor meer zichtbaarheid op lokaal niveau
Je auto bestickeren met jouw logo en/of bedrijfsgegevens is ideaal als je veel onderweg bent, maar ook wanneer je dat niet bent. Auto reclame brengt veel voordelen met zich mee, ook wanneer je auto geparkeerd is. Mensen uit de omgeving zien tijdens het wandelen, het uitlaten van de hond of het langsfietsen jouw auto met reclame staan. Zo krijg je ook meer zichtbaarheid op lokaal niveau. 

Autoreclame gaat lang mee en onderscheidt jou van anderen
Een auto bestickeren is absoluut geen gek idee als je jouw bedrijf wil laten opvallen. Het is een kleine investering (vanaf €20,- heb je al een autosticker bij Sign Your Design!) en autoreclame gaat ontzettend lang mee. Doordat je de autostickers gemakkelijk zelf plaatst, betaal je ook niet voor het bestickeren van de auto. Autoreclame is vergeleken met ander promotiemateriaal relatief goedkoop en ook nog eens ontzettend effectief. Het onderscheidt jou ook nog eens van anderen. 


Auto bestickeren? Zo werkt het!


Wil jij ook meer naamsbekendheid creëren terwijl je onderweg bent, in de file staat of je auto geparkeerd hebt? Dat kan op een hele eenvoudige manier! Bestel autoreclame en bereik binnen no-time potentiële klanten. Kies de plakzijde, de maat en de achtergrond. Vervolgens voeg je één of twee tekstregels toe of upload je een bestand. Bij vragen en/of opmerkingen staan wij altijd voor je klaar. Daarnaast doen wij altijd een bestandscontrole, plaatsen wij de snijlijnen én controleren we de kwaliteit. Lees voor het plaatsen van de auto reclame altijd de meegeleverde handleiding.

Wil jij ook jouw auto bestickeren?
Wil jij je ook op een goedkope en laagdrempelige manier onderscheiden van anderen? En met autoreclame een bredere doelgroep en potentiële klanten bereiken? Dit kan heel eenvoudig! Wil je meer weten over auto reclame, heb je vragen over het bestellen van autostickers of kan je ergens anders hulp bij gebruiken? Neem gerust contact op, we staan graag voor je klaar!  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ook interessant:

logo3
Logo Ons Geluk
baron2
Branding en logo Baron Academy
logo4
Logo Praktijk Shakti
muursticker6
Wat is een vector bestand?
rollupbanner1
5 voordelen van een rollup banner
DEEL JOUW WINKELWAGEN!
×