Raamstickers

Doen: raamstickers plakken om je bedrijf te promoten!

Raamstickers trekken onze aandacht. Wanneer we door een straat lopen en er iets ‘afwijkends’ wordt gedetecteerd door ons brein, zijn we geneigd om te kijken. Raamstickers plakken is dan ook zeker een aanrader als je op een laagdrempelige, goedkope én leuke manier reclame wil maken voor jouw bedrijf. Meer weten over de voordelen van raamstickers, hoe stickers plakken werkt en hoe raamstickers verwijderen in zijn werk gaat? Je leest erover in deze blog!

De voordelen van raamstickers plakken

Raamstickers zijn ontzettend tof. Als decoratie, maar ook businesswise is het een fantastisch product. Door raamstickers te plakken trek je de aandacht van voorbijgangers en creëer je op een eenvoudige en goedkope manier meer naamsbekendheid voor je onderneming. Dit is niet alleen goed om potentiële klanten aan te spreken, ook komt het professioneler over wanneer je gebruik maakt van mooi en kwalitatief promotiemateriaal. 

Raamsticker maken of laten maken?

Dat raamstickers plakken een geweldige manier is om reclame te maken voor je bedrijf mag nu wel duidelijk zijn. Maar wat voor een raamstickers heb je nodig? Wanneer je een mooi logo hebt kan je deze als sticker gebruiken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een raamsticker met tekst, dus zonder logo. Je kan zelf een ontwerp voor een raamsticker maken, maar wij helpen je ook heel graag op weg. Alle raamstickers kunnen op maat worden gemaakt, passend bij jouw huisstijl, interesses en persoonlijkheid. 

Goed om van tevoren te weten over raamstickers plakken
Een raamsticker bestaat vaak uit één deel. Is deze toch te groot? Dan kan je de sticker in delen knippen. Hierdoor kan het plakken eenvoudiger zijn. Zorg altijd dat het raam schoon en droog is voordat je start met stickers plakken. Plak ook alleen raamstickers op een raam of autoruit bij een temperatuur van 15 graden of hoger. Een kouder raam kan ervoor zorgen dat er vocht onder de sticker komt en deze loslaat. En dat willen we natuurlijk niet.

Let op: stickers plakken op de juiste manier en het verwijderen ervan is op eigen risico. Wij geven enkel tips om je op weg te helpen en zijn niet aansprakelijk voor het verkeerd plakken of het ontstaan van luchtbellen en beschadigingen. 

Stickers plakken: hoe werkt dat?
Stickers plakken kan iedereen. Wel is het verstandig om dit met zijn tweeën te doen en met geduld. Het plakken doe je in 4 stappen. We zetten ze voor je op een rijtje.

Stap 1: bepaal de juiste plek en plak de sticker aan de bovenkant vast met een stukje tape.

Stap 2: corrigeer de raamsticker voorzichtig indien nodig.

Stap 3: verwijder de tape en plak met behulp van de meegeleverde spatel de sticker vast.

Stap 4: wrijf het vocht weg met de spatel.

Raamstickers plakken hoeft niet ingewikkeld te zijn als je het stappenplan volgt. Uitgebreidere informatie over stickers plakken vind je in deze handleiding.

Raamstickers verwijderen doe je zo!

Wil je raamstickers verwijderen? Dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Een raamsticker trek je niet zomaar van een raam af. Ze bevatten namelijk een lijmlaagje waardoor ze goed en lang blijven zitten en dus een hele periode meegaan. Raamstickers verwijderen doe je het liefst met een haardroger. Door de sticker warm te maken haal je hem gemakkelijker los. Gebruik liever geen mesje maar je handen om delen te verwijderen. Blijven er kleine stukjes en lijmresten achter? Dit kan je verwijderen met aceton.

Meer weten over stickers plakken?

Heb je een vraag over stickers ontwerpen? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor autostickers of muurstickers? Wat je vraag ook is: stel hem gerust! Neem contact met ons op en we staan zo snel mogelijk voor je klaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ook interessant:

logo3
Logo Ons Geluk
baron2
Branding en logo Baron Academy
logo4
Logo Praktijk Shakti
muursticker6
Wat is een vector bestand?
rollupbanner1
5 voordelen van een rollup banner
DEEL JOUW WINKELWAGEN!
×