Reclamebord voor buiten? De 5 voordelen van buitenreclame!

We weten allemaal wel dat het belangrijk is om online zichtbaar te zijn om zo je naamsbekendheid te vergroten. Dit doen we door onder andere online adverteren. Maar andere vormen van reclame maken zijn daarom niet minder belangrijk. Offline promotiematerialen, zoals reclameborden voor buiten (en binnen!) zijn essentieel. Met een reclamebord voor buiten bereik je ook offline jouw doelgroep. Maar wat zijn eigenlijk nog meer de voordelen van reclameborden voor buiten en wat maakt buitenreclame eigenlijk zo effectief? We zetten de 5 voordelen van buitenreclame voor je op een rijtje.

1: Een reclamebord voor buiten wordt onderdeel van het straatbeeld


Plaats jij een reclamebord voor buiten aan de gevel van je winkel? Of zet je buitenreclame in de tuin met daarop je logo, een gave actie en/of je bedrijfsgegevens? Dan is dat een erg mooie manier om jouw producten en/of diensten aan de man te brengen. Een reclamebord voor buiten wordt onderdeel van het straatbeeld en voorbijgangers zullen jouw bedrijf sneller herkennen, vertrouwen, verkiezen boven je concurrenten en aanbevelen bij anderen. Inspireer met een reclamebord eenvoudig mensen die voorbijlopen.

2: Buitenreclame vergroot je bereik


Met een groot of klein reclamebord voor buiten promoot jij via je eigen huis je bedrijf. Hoewel mensen denken dat het vooral allemaal online gebeurt, is het bereik van buitenreclame ook zeer groot en effectief. Staat het reclamebord op een strategische plek, bijvoorbeeld op een punt waar vanuit verschillende hoeken de boodschap kan worden gezien? Dan zullen zoveel mogelijk mensen jouw boodschap en/of logo zien. Naast reclameborden zijn er ook andere manieren om je bereik te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan andere offline promotiematerialen zoals flyers, pennen en visitekaartjes. Stuur het mee met bestellingen of deel het uit op events.

3: Buitenreclame maakt een blijvende indruk


Een reclamebord maken en op je raam, gevel, muur of in de tuin plaatsen kan absoluut je doelgroep aanspreken en een goede, blijvende indruk achterlaten. Al helemaal als je een reclamebord laat maken in jouw huisstijl die je zowel online als offline doortrekt. Mensen zullen je steeds herkennen, sneller voor je kiezen en over je bedrijf praten. Een reclamebord voor buiten is een ideale aanvulling op je online promotie en andere offline promotiematerialen.

4: Een reclamebord voor buiten brengt klanten naar je toe


Een reclamebord trekt verschillende klanten naar je toe. Buitenreclame in allerlei vormen, kleuren en maten, waaronder ook billboards. Besteed geen extra geld en tijd aan het onderzoeken en segmenteren van doelgroepen, maar bereik direct een groot deel van de bevolking door een billboard op een tactische plek. Een billboard brengt klanten naar jóu toe, waardoor jij tijd en je advertentiebudget in je zak houdt. Ideaal! Daarnaast bereik je in de meeste gevallen ook mensen waarvan jij niet had verwacht dat ze in jouw product en/of dienst geïnteresseerd zouden zijn.

Liever op een intieme manier offline reclame maken voor jouw bedrijf? Dan kun je naast een reclamebord voor buiten, ook voor een reclamebord voor binnen kiezen.

5: Buitenreclame kent geen adblockers!


Een ander voordeel van buitenreclame? Een reclamebord voor buiten kent geen adblockers! Veel bedrijven maken gebruik van adblockers waardoor de meeste advertenties niet worden weergegeven. Een display in de buitenlucht zorgt ervoor dat deze mensen niet om de buitenreclame heen kunnen. Je loopt dus minder mensen en dus potentiële klanten mis door reclameborden te gebruiken.

Reclamebord maken?


Wil jij een reclamebord maken en genieten van alle bijkomende voordelen? Dat kan eenvoudig bij Sign Your Design. We bieden billboard printservices voor binnen- en buiten reclameborden in allerlei vormen, kleuren en formaten. Kies de vorm van het bord, geef de maat door en laat weten of je een beschermlaag wenst. Geef aan of je boorgaten in het reclamebord voor buiten of binnen wilt en upload je eigen ontwerp. Heb je geen eigen ontwerp en wil je een reclamebord ontwerp laten maken? Wij ontwerpen graag unieke buitenreclame naar wens voor jou!

Promoot jouw bedrijf met reclameborden!


Wil jij jouw doelgroep ook offline bereiken? Plaats reclameborden aan je gevel, muur, raam of in de tuin. Of misschien wel op een andere strategische plek om zoveel mensen offline te bereiken. Heb je nog vragen over buitenreclame of kunnen wij jou helpen met reclameborden maken? Neem contact op en we staan heel graag voor je klaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ook interessant:

logo3
Logo Ons Geluk
baron2
Branding en logo Baron Academy
logo4
Logo Praktijk Shakti
muursticker6
Wat is een vector bestand?
rollupbanner1
5 voordelen van een rollup banner
DEEL JOUW WINKELWAGEN!
×