Drukwerk met foliedruk | Goudfolie | Sign Your Design

Geef net dat beetje extra aan je drukwerk met foliedruk!


Met foliedruk geef je nét wat extra glans en klasse aan je drukwerk. Het is ideaal om onderdelen van je kaart of visitekaartje uit te lichten en er tegelijkertijd een luxe uitstraling aan te geven. Voeg goudfolie of een andere kleur toe aan je visitekaartje, een bedankkaartje of andere gepersonaliseerde kaarten die je bijvoorbeeld meestuurt met je bestellingen. In deze blog geven we antwoord op de vraag “Wat is foliedruk?”, vertellen we je meer over welke kleuren er zijn en hoe je folie toevoegt aan jouw drukwerk.

Wat is foliedruk?


Foliedruk is echt fantastisch! Het geeft een shiny en luxueuze uitstraling aan al het drukwerk. Of dit nu om een kaart met goudfolie, stickers met folie of visitekaartjes met goudfolie gaat: je maakt hoe dan ook een statement! Maar wat is foliedruk eigenlijk? Het is een dun laagje glanzende folie dat je op drukwerk drukt. Op deze manier licht je bepaalde delen van een kaart uit. Foliedruk wordt uiteraard niet met normale inkt gedrukt. Eerst wordt het standaard ontwerp gedrukt, waarna de gekozen kleur op specifieke plekken wordt aangebracht. Hierna komt er een speciale vernislaag overheen, wat de foliedruk beschermt. Folie op een kaartje ziet er niet alleen heel feestelijk en chic uit, het zorgt ook voor een mooi reliëf.

Welke kleuren foliedruk zijn er?


Er zijn tegenwoordig veel kleuren foliedruk. Goudfolie is ontzettend populair, maar ook zilverfolie, roségoudfolie en andere kleuren worden veel gebruikt op drukwerk. Bij Sign Your Design kun je kiezen uit de kleuren goud, roségoud en zilver.

Goudfolie is perfect voor de decembermaand!


Stuur jij jouw (potentiële) klanten met de feestdagen een kaart? Of doe jij bij iedere bestelling een gepersonaliseerd kaartje? Dan is een kaart met goudfolie of ander drukwerk met goudfolie absoluut aan te raden. Het glanst, staat enorm feestelijk en past heel goed bij de feestdagen. Uiteraard zijn ook andere kleuren dan goudfolie perfect om op je drukwerk te laten drukken.

Ook leuk voor de feestdagen en nieuw bij Sign Your Design: originele cadeaupakketten met eigen branding!

Soorten drukwerk met foliedruk


Laat visitekaartjes bedrukken met foliedruk en steel de show met jouw unieke kaartje! De foliedruk wordt aan één zijde van het visitekaartje aangebracht en kan worden gepersonaliseerd met onder andere jouw ontwerp, kleuren en logo. Een andere kaart met goudfolie bedrukken of een andere kleur folie? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Laat een gepersonaliseerde kaart bedrukken met folie. Wedden dat het kaartje opvalt?! Heb je nog geen ontwerp voor visitekaartjes met goudfolie of andere gepersonaliseerde kaarten met foliedruk? Wij maken heel graag een ontwerp op maat voor je.

Foliedruk op jouw drukwerk?


Wil jij ook opvallen met jouw drukwerk met foliedruk? Laat jouw visitekaartjes, bedankkaartjes en ander drukwerk voorzien van goudfolie, zilverfolie of roségoudfolie! Je valt niet alleen op bij (potentiële) klanten en zakenrelaties, ook geeft het een prachtig effect aan al je drukwerk. Visitekaartjes met folie bedrukken? Kies de bedrukking, het aantal kaartjes en de kleur. Kies eventuele extra’s, laat een opmerking achter indien nodig en upload je bestand. Alle visitekaartjes hebben een standaard formaat van 55 x 85 mm. In het geval van een gepersonaliseerde kaart kies je zelf eerst de gewenste maat.

Let op: foliedruk mag niet helemaal tot aan de randen van een kaartje doorlopen. Zorg altijd dat de folie minimaal 2 mm van de rand afstaat.

Vragen over goudfolie, zilverfolie of roségoudfolie op drukwerk?
Heb jij nog vragen over folie of verschillende soorten drukwerk met foliedruk? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en we staan heel graag voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat jouw drukwerk nét dat beetje extra heeft

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ook interessant:

logo3
Logo Ons Geluk
baron2
Branding en logo Baron Academy
logo4
Logo Praktijk Shakti
muursticker6
Wat is een vector bestand?
rollupbanner1
5 voordelen van een rollup banner
DEEL JOUW WINKELWAGEN!
×