Originele cadeaupakketten met eigen branding | Sign Your Design

Sign Your Design heeft de leukste, originele cadeaupakketten voor je samengesteld. Cadeaupakketten met jouw eigen branding! Meer weten? Lees dan deze blog.

Cadeaupakketten naar klanten of andere zakenrelaties sturen is erg goed voor je naamsbekendheid. Al helemaal als het volledige cadeaupakket voorzien is van jouw brandkleuren en logo! Wil jij een zakenrelatie bedanken, feliciteren of verwelkomen? Of wil je samengestelde cadeaupakketten geven als kerstgeschenk? Dan zijn deze cadeaupakketten met jouw eigen branding ideaal. Je maakt de ontvangers blij met originele cadeaupakketten maar ook jezelf omdat je op een fijne manier je bedrijf promoot en je naamsbekendheid vergroot. Daarnaast steun je ook nog eens kleine ondernemers.   

Cadeaupakketten om van klanten échte fans te maken

Er zijn drie verschillende originele cadeaupakketten verkrijgbaar bij Sign Your Design. ‘Relax and Zen’, ‘Home and Care’ en ‘Happy Stationery’. Alle drie fantastische cadeaupakketten die je aan zakenrelaties kunt geven als welkomstpakket, bedankpakket of bijvoorbeeld als kerstgeschenk. Doordat de cadeaupakketten volledig worden voorzien van jouw branding (kleuren en logo), zullen mensen jouw onderneming zien, herkennen en gaan vertrouwen. Maak van klanten en andere zakenrelaties échte fans en je zult zien dat ze jouw naam delen en aanbevelen bij andere mensen om hen heen.

Gave cadeaupakketten als welkomstpakket

Een origineel cadeaupakket kan heel goed als welkomstpakket worden gebruikt. Neemt iemand een flink traject of een abonnement af? Ga je een nieuwe samenwerking aan met een leverancier of krijg je een nieuwe werknemer? Verras diegene met één van de cadeaupakketten! Wie vindt het nou niet leuk om een welkomstpakket te ontvangen en een warm welkom te ervaren? Je laat direct zien dat de inzet wordt gewaardeerd en het je bouwt direct aan een vertrouwensband.

Relatiegeschenk met logo

Een relatiegeschenk met logo is altijd een goed idee. Bijvoorbeeld om een medewerker te bedanken voor zijn of haar inzet, een partner te feliciteren of om iemand een fijne Kerst te wensen. Doordat je een relatiegeschenk met logo geeft, maak je direct op een eenvoudige én leuke manier promotie voor jouw onderneming. En je geeft ook nog eens een origineel cadeaupakket waar de ontvanger écht iets aan heeft! Wil jij niet met cadeaupakketten maar met andere promotiematerialen reclame maken voor jouw onderneming? Of ben je benieuwd wat een krachtige huisstijl voor jouw bedrijf kan betekenen? Stel gerust al je vragen!

Hoe werkt het?

Heel leuk een tof cadeaupakket met eigen branding, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Allereerst kies je één van de drie samengestelde cadeaupakketten. Je neemt er minimaal 25 af. Je geeft jouw brandkleuren en logo door en ieder pakket wordt voorzien van jouw branding.

“Al het drukwerk in de pakketten wordt daadwerkelijk gedrukt! De wegwerpartikelen worden voorzien van een sticker.”


Ieder cadeaupakket wordt geleverd met een persoonlijk kaartje. Lever een tekst aan voor op de achterzijde of laat het leeg zodat je er zelf een persoonlijk berichtje op kunt schrijven. Na officiële goedkeuring op de digitale proefdruk worden de pakketjes binnen 10 dagen verzonden. We kunnen de cadeaupakketten naar jou sturen zodat jij ze zelf kunt versturen naar je zakenrelaties, maar het is ook mogelijk dat wij de pakketten (binnen 12 maanden) versturen vanuit jouw naam.  


Geef jij de cadeaupakketten aan zakenrelaties?

Dan steun je direct kleine ondernemers! De inhoud van de originele cadeaupakketten met jouw branding komt namelijk bij andere kleine ondernemingen vandaan. Je maakt dus niet alleen reclame voor jouw onderneming en de ontvangers van de pakketten blij, ook steun je direct de kleine ondernemers die dan kunnen bijdragen aan de gave relatiegeschenken.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ook interessant:

logo3
Logo Ons Geluk
baron2
Branding en logo Baron Academy
logo4
Logo Praktijk Shakti
muursticker6
Wat is een vector bestand?
rollupbanner1
5 voordelen van een rollup banner
DEEL JOUW WINKELWAGEN!
×