Ronde visitekaartjes drukken voor jouw bedrijf

Maak indruk met ronde visitekaartjes!

Visitekaartjes zijn er in allerlei soorten en maten. Helemaal ‘hip en happening’ tegenwoordig? Ronde visitekaartjes! Met een rond kaartje onderscheid jij je eenvoudig van de massa. Je ziet deze vorm nog niet heel vaak voorbijkomen, wat het erg uniek en opvallend maakt. We merken dat ronde visitekaartjes met de jaren populairder worden. Wil jij ook onderscheidend zijn? Kies dan voor een rond visitekaartjes. In deze blog lees je meer over de voordelen, de afmetingen en informatie over ronde visitekaartjes laten drukken.

Waarom kiezen voor ronde visitekaartjes?

Als ondernemer deel je regelmatig visitekaartjes uit. Op (netwerk)events, tijdens verjaardagen maar ook tijdens andere (zakelijke) gelegenheden. Als eigenaar van een bedrijf is het dus altijd goed om visitekaartjes op zak te hebben. Een visitekaartje moet aanspreken, zodat deze niet tussen de stapel met standaard kaartjes belandt. En geloof me: ronde visitekaartjes spreken aan! Door de afwijkende vorm vallen ze sneller op en worden ze sneller uitgebreid bekeken én onthouden. Een rond visitekaartje is ontzettend uniek en steeds vaker in trek. Wil jij écht opvallen en indruk maken? Laat ronde visitekaartjes drukken!

Voordelen van ronde visitekaartjes
Ronde visitekaartjes worden steeds populairder, maar nog steeds is het speciaal als jij ze gebruikt. Veel ondernemers zijn namelijk nog niet op de hoogte van deze trend waardoor ze nog niet overgestapt zijn van een standaard kaartje naar een rond visitekaartjes. En dat biedt kansen voor jou! Want jouw kaartje verdwijnt niét tussen alle andere ‘standaard’ rechthoekige kaartjes. Een rond visitekaartje:

  • valt op door de afwijkende maar unieke vorm
  • past perfect in een portemonnee
  • komt niet snel tussen een stapel kaartjes te liggen
  • wordt beter onthouden door de ontvanger en daardoor sneller erbij gepakt
  • zorgt voor een goede eerste indruk
  • is compact maar tóch groot genoeg om alle gegevens op te vermelden

Visitekaartje afmetingen
Hoewel er diverse soorten visitekaartjes verkrijgbaar zijn, hebben de meeste standaard visitekaartjes dezelfde afmetingen. Een standaard ongevouwen kaartje heeft een afmeting van 55 x 85 mm (A7 formaat) en kan zowel staand als liggend worden gedrukt. Voor jouw beeldvorming: dat is even groot als een bankpasje. Een rond visitekaartje heeft een formaat van 55 x 55 cm. Lekker compact en handig om mee te nemen, maar toch groot genoeg op de belangrijkste bedrijfsgegevens op te vermelden. Ideaal!

Ronde visitekaartjes drukken

Wil jij ook opvallen en een goede indruk achterlaten met een rond visitekaartje? Dan kan je deze eenvoudig laten drukken bij Sign Your Design. Ze worden gedrukt op hoge kwaliteit en op 350 grams papier. De voor- en achterkant worden standaard bedrukt. Wil jij alleen de voorkant van ronde visitekaartjes drukken? Dan is dat ook mogelijk. Upload eenvoudig jouw bestand op deze pagina, bestel het gewenste aantal kaartjes en ze liggen na gemiddeld zeven werkdagen op jouw deurmat. Andere visitekaartjes drukken is ook mogelijk: kies bijvoorbeeld voor een creatief kaartje, een vouwbaar kaartje of een visitekaartje met foliedruk.

(Rond) visitekaartje laten ontwerpen?

Wil jij op een gemakkelijke manier je bedrijfsgegevens delen met (potentiële) klanten en kan jij dus wel professionele visitekaartjes gebruiken? Maar heb je nog geen ontwerp klaarliggen passend bij jouw huisstijl? Wij helpen je graag! Bekijk onze designpakketten en kies het pakket dat het beste bij jou past. Zo heb jij straks een passende en professionele huisstijl die wordt doorgetrokken in de ontwerpen voor promotiemateriaal. Meer weten? Neem gerust contact op en stel al je vragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ook interessant:

logo3
Logo Ons Geluk
baron2
Branding en logo Baron Academy
logo4
Logo Praktijk Shakti
muursticker6
Wat is een vector bestand?
rollupbanner1
5 voordelen van een rollup banner
DEEL JOUW WINKELWAGEN!
×